top of page

Zomerbraderie

In de maanden juni, juli en augustus wordt in het centrum van Egmond aan Zee elke woensdag een gezellige Zomerbraderie georganiseerd. Van 16 uur tot 22.00 uur vind je een grote verscheidenheid aan kramen.

Zomerbraderie 2024

In 2023 heeft de ondernemersvereniging flink geïnvesteerd in de Zomerbraderie en daardoor waren de bezoekersaantallen hoger en werken we inmiddels met een wachtlijst voor de meeste branches. Ook in 2024 willen we veel investeren in promotie en kwaliteit. We willen investeren in een diverser aanbod en passende entertainment voor jong en oud. Daarnaast komt er een grote promotiecampagne waarin we de nieuwe programmering regio breed bekend willen maken. Benieuwd naar het nieuwe concept? Nog niet alles kunnen we bekend maken, maar zie hier de opzet van het nieuwe Nijntje plein bij de hoofdopgang en het Egmond plein thv het Eymaplein.

Het braderieseizoen duurt weer 3 maanden

juni, juli en augustus 2024

van 16.00 - 22.00 uur

5, 12, 19 en 26 juni, 3, 10, 17, 24 en 31 juli, 7, 14, 21 en 28 augustus. Mocht de zomerbraderie op een van de woensdagen niet door kunnen gaan, organiseren we ook een Zomerbraderie op 4 september

Voor deelnemers:

Inschrijving geldt voor het hele seizoen.

Marktkooplui kunnen vanaf 15 uur opbouwen.

We bieden graag een gevarieerd aanbod. Braderiedeelnemers die het afgelopen jaar hebben gestaan op de Zomerbraderie krijgen een voorrang. Deze ‘vaste’ deelnemers kunnen zich tot 15 februari aanmelden voor een deelname aan de Zomerbraderie van 2024. Daarna staan branches en locaties weer open voor iedereen We zetten ons in om ervoor te zorgen dat de aanbieders op hun populaire plek komen te staan, maar aangezien er een nieuwe opzet van de markt komt, kunnen we waarschijnlijk niet iedereen neerzetten op dezelfde plek als afgelopen jaar. We communiceren de nieuwe plattegrond zodra we een akkoord van de gemeente hebben en verwachten dat we deze plattegrond begin maart kunnen delen.

Losse kraamhuur

 

Als u niet voor 13 weken wilt deelnemen kunt u voor de datum (s) van uw voorkeur een aanvraag doen door een mail te sturen naar info@bizegmondaanzee.nl

Hierin dient u uw KvK nummer, de datum waarop u wilt deelnemen en de artikelen die u wilt verkopen te vermelden. Let op!  Wij werken met een wachtlijst. Als er op de door u gewenste datum een plek vrij is dan ontvangt u van ons een bevestiging met factuur. U dient dan uiterlijk 24 uur voor start van de zomerbraderie de factuur te voldoen om deze plek definitief te maken.

Tarieven

De tarieven voor de braderie vindt u onder het inschrijfformulier. 

Let op: het insturen van uw formulier is geen reservering.

Braderie: Tekst

Inschrijven
Het insturen van uw formulier is geen reservering. 
Let op: Inschrijven voor dit formulier is alleen mogelijk voor het gehele zomerbraderieseizoen (13 weken)

Als de zomerbraderiecommissie positief beslist over uw aanvraag ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging van uw inschrijving. Na ontvangst van deze bevestiging heeft u nog 5 dagen om te annuleren. Hierna wordt u inschrijving rechtsgeldig en verplicht u zich de kosten verbonden aan uw deelname te voldoen.
Ik huur een:

Bedankt voor uw inzending! Stuurt u een foto van de kraam naar braderie@bizegmondaanzee.nl.

Na ontvangst hiervan wordt uw aanvraag in behandeling genomen.

Braderie: Contact

Tarieven

  • Kraam 4 meter 75 euro

  • Kraam 4 meter – vaste kraamhouder (13 weken) 65 euro per week

  • Kraam 4 meter BIZ lid 37.50

  • Kraam 4 meter – vaste kraamhouder (13 weken) BIZ lid 32.50 euro per week

  • Grondplaats vanaf 1 meter 15.00 per meter

  • Grondplaats vanaf 1 meter vaste kraamhouder (13 weken) 12 euro per meter

  • Grondplaats BIZ lid vanaf 1 meter 7.50 per meter

  • Grondplaats BIZ lid vanaf 1 meter vaste kraamhouder (13 weken) 6 euro per meter

Afwijkende grondplaatsen uitsluitend in overleg met en na akkoord van de marktmeester. Prijzen incl. BTW

Braderie: Tekst
bottom of page