top of page

Zomerbraderie

In de maanden juni, juli en augustus wordt in het centrum van Egmond aan Zee elke woensdag een gezellige Zomerbraderie georganiseerd. Van 16 uur tot 21.30 uur vind je een grote verscheidenheid aan kramen.

Zomerbraderie 2023: Nieuw concept!

De ondernemersvereniging gaat dit jaar veel investeren in de Zomerbraderie en daardoor zal zowel de opstelling als invulling anders zijn als dat vaste braderiedeelnemers en gasten gewend zijn. Wij zijn erg enthousiast over de plannen en denken dat we de komende jaar als evenement erg kunnen gaan groeien. We willen investeren in een diverser aanbod en passende entertainment voor jong en oud. Daarnaast komt er een grote promotiecampagne waarin we de nieuwe programmering regio breed bekend willen maken. Benieuwd naar het nieuwe concept? Nog niet alles kunnen we bekend maken, maar zie hier de opzet van het nieuwe Nijntje plein bij de hoofdopgang en het Egmond plein thv het Eymaplein.

Het braderieseizoen duurt gewoon wel 3 maanden

juni, juli en augustus 2023

van 16.00 - 21.30 uur

7, 14, 21 en 28 juni, 5, 12, 19 en 26 juli, 2, 9, 16, 23 en 30 augustus. Mocht de zomerbraderie op een van de woensdagen niet door kunnen gaan, organiseren we ook een Zomerbraderie op 6 september

Voor deelnemers:

Inschrijving geldt voor het hele seizoen.

Marktkooplui kunnen vanaf 15 uur opbouwen.

We bieden graag een gevarieerd aanbod. Braderiedeelnemers die het afgelopen jaar hebben gestaan op de Zomerbraderie krijgen een voorrang. Deze ‘vaste’ deelnemers kunnen zich tot 15 februari aanmelden voor een deelname aan de Zomerbraderie van 2023. Daarna staan branches en locaties weer open voor iedereen We zetten ons in om ervoor te zorgen dat de aanbieders op hun populaire plek komen te staan, maar aangezien er een nieuwe opzet van de markt komt, kunnen we waarschijnlijk niet iedereen neerzetten op dezelfde plek als afgelopen jaar. We communiceren de nieuwe plattegrond zodra we een akkoord van de gemeente hebben en verwachten dat we deze plattegrond begin maart kunnen delen.

Tarieven

De tarieven voor de braderie vindt u onder het inschrijfformulier. We hebben geprobeerd de tarieven zo min mogelijk te verhogen en alleen de prijsverhoging van de marktkramen door te rekenen. De investeringen die we doen om de markt aantrekkelijker te maken, komen uit de portemonnee van de ondernemersvereniging. 

Let op: het insturen van uw formulier is geen reservering.

Braderie: Tekst

Inschrijven
Let op: inschrijving uitsluitend mogelijk voor het hele braderieseizoen.
Het insturen van uw formulier is geen reservering.

Ik huur een:

Bedankt voor uw inzending! Stuurt u een foto van de kraam naar braderie@bizegmondaanzee.nl.

Na ontvangst hiervan wordt uw aanvraag in behandeling genomen.

Braderie: Contact

Tarieven

  • Kraam 4 m, standaard, geen elektriciteit € 65,-

  • Kraam 4 m, standaard, met elektriciteit € 75,- (A plek)

  • Kraam 4 m, standaard, met elektriciteit € 50,- (B plek)

  • Grondplaats standaard, 4 m, geen elektriciteit € 45,-

  • Grondplaats afwijkend* geen elektriciteit € 11,- p/m

  • Grondplaats afwijkend*, met elektriciteit € 14,- p/m

  • Foodtruck, met elektriciteit € 14,- p/m

* Afwijkende grondplaatsen uitsluitend in overleg met en na akkoord van de marktmeester. Prijzen incl. BTW

Braderie: Tekst
bottom of page