Braderie

Vacature marktmeester 

gepubliceerd 2-10-2021

 

Marktmeester Braderie Egmond aan Zee
Als marktmeester ben jij contactpersoon voor en verbinder van winkeliers, marktondernemers en bezoekers. Je bent duidelijk en gastvrij aanwezig als aanspreekpunt voor winkeliers en de marktondernemers. Dit doe je doordat je proactief in het marktgebied aanwezig bent, waar je ook aanspreekbaar bent. Je brengt op natuurlijke wijze orde en rust. Je klanten zijn niet op hun mondje gevallen, hebben een duidelijke eigen mening. Dat kun jij prima aan doordat jullie naar hetzelfde resultaat streven: een goede sfeer op een volle markt zodat er veel publiek is en er goed verkocht wordt. Daarvoor is het soms nodig dat je handhaaft volgens het Marktreglement. Je bent ook proactief met vernieuwende ideeën om de markt nog beter, leuker en efficiënter te laten verlopen en om nieuwe marktkooplui met nieuwe producten aan te trekken. 

Wie ben jij?
Je voelt je als een vis in het water in een marktomgeving: je spreekt de taal van de markt zonder het belang van de winkeliers uit het oog te verliezen. Je pakt incidenten goed op. Je toont hierbij begrip, maar je kunt ook functioneel boos worden als dit effectiever is. Je bent een natuurlijke gastheer/vrouw door middel van jouw manier van werken, met de nodige humor en soms een extra tikkeltje autoriteit. Je beschikt over relativeringsvermogen, een dosis humor en daadkracht. Verder straal je positieve autoriteit uit.

Onze arbeidsvoorwaarden
Wij belonen je inzet. In de eerste plaats met een inspirerende werkomgeving en een baan met impact als Marktmeester. In Egmond aan Zee waarderen we dat. 
Het betreft een jaarlijks terugkerende seizoensgebonden functie in de maanden juni, juli en augustus op de woensdagmiddag en -avond. In de maanden voorafgaand aan de braderie is voorbereidend werk noodzakelijk. 

Informeren en solliciteren
Reageren kan via info@shop106.nl. De sluitingsdatum is 1 december 2021. Meer weten? Richard Kaandorp (06 51085740) vertelt je er graag meer over.

Data seizoen 2022 (onder voorbehoud):

Het braderieseizoen duurt 3 maanden en vindt normaal gesproken plaats van juni t/m augustus.

1, 8, 15, 22 en 29 juni, 6, 13, 20 en 27 juli, 3, 10, 17, 25 en 31 augustus

reservedatum: 7 september 

Marktkooplui kunnen vanaf 15 uur opbouwen.

Of we in 2022 van start kunnen en hoe, onder welke voorwaarden, is op dit moment  nog niet bekend.

Daarom is alle hier geboden informatie onder voorbehoud.

Tarieven

De tarieven voor de braderie vindt u onder het inschrijfformulier.

Let op: het insturen van uw formulier is geen reservering.

 

Inschrijven

Ik huur een:

Bedankt voor uw inzending! Stuurt u een foto van de kraam naar braderie@egmondactief.nl. Na ontvangst hiervan wordt uw aanvraag in behandeling genomen.

 

Tarieven

  • Kraam 4 m, standaard, geen elektriciteit € 60,-

  • Grondplaats standaard, 4 m, geen elektriciteit € 40,-

  • Grondplaats afwijkend* geen elektriciteit € 10,- p/m

  • Grondplaats afwijkend*, met elektriciteit € 13,- p/m

  • Foodtruck, met elektriciteit € 13,- p/m

* Afwijkende grondplaatsen uitsluitend in overleg met en na akkoord van de marktmeester.